Med ett Presentkort får du en bogserad start i ett tvåsitsigt segelflygplan** tillsammans med lärare. Hela flygturen tar cirka 20 minuter* och om du vill får du själv prova på att styra flygplanet med instruktioner från läraren. 

Det finns även möjlighet att välja en provlektion i ett tvåsitsigt motorsegelflygplan**. Skillnaden är att ett motorsegelflygplan har en motor men denna kan stängas av under flygturen om man vill uppleva en riktig segelflygtur.

Vänligen notera att alla våra presentkort är giltiga 3 år efter inköpsdatum, utgångna presentkort inlöses ej.

Provlektionen motsvarar den första starten i en segelflygutbildning och om du vill påbörja en flygutbildning så får du tillgodoräkna dig denna flygtiden.  

Boka tid genom att ringa 0766-516060

Pris är 1800 kronor.

Det finns även möjlighet att komma ut spontant till fältet när vi flyger (i regel helger med vackert väder) och få en provstart för 600 kr (t.o.m. 18 år, annars 900 kr). OBS att detta är i mån av tid och går därför inte att boka.

_______________________

Tillsammans med Skånska Gyrokopterklubben kan vi även erbjuda ett flygpaket med totalt två timmar flygtid fördelat på tre av följande alternativ:gyrokopter, segelflygplan eller motorsegelflygplan. Man väljer själv en kombination.**

Flygningarna fördelas till 3 x 30 minuter flygtid vid maximalt tre olika tillfällen.

Pris för detta paket är 3000 kr.

Boka tid genom att ringa 0766-516060

 _______________________


Läs mer om utbildning  HÄR

* Tyvärr kan vi inte lämna en garanti på exakt tid för din flygning p.g.a. att vädret bestämmer. Vi försöker planera flygningarna så det blir en minimitid på 20 min, oftast blir det mer! Kom gärna i tid och var beredd på förseningar, Tack.

** Maximal personvikt är 110 kg. Maximal längd ca. 1,95 m. Om detta överskrids kan flyglärare neka flygning av säkerhetsskäl.